fbpx

Collonil Carbon Midsole Kit

20,00  sis alv 24%

Collonil Carbon sarja on kehitetty erityisesti tennareita varten. Tuotesarja on suunniteltu toimiaan erityisesti kenkien kanssa, jotka on valmistettu sekä nahasta/tekstiilistä. Tuotesarjasta löytyy pohjan huoltoon omat aineet, joilla säilyttää tennareiden syvin olemus, valkoinen pohja.

 

CARBON LAB -sarjan tennaripohjapaketti on suunniteltu erityisesti tennarin pohjien puhdistamiseen ja suojaamiseen. Setti sisältää MIDSOLE CLEANER -puhdistusaineen sekä MIDSOLE SEALER suoja aineen lian estämiseksi ja pohjan reunojen tiivistämiseksi.

MIDSOLE CLEANER – levitä puhdistusainetta kankaalle tai harjalle. Levitä varovasti tennarin pohjaan ja poista lika puhdistusliikkeillä. Poista jäännös puhtaalla liinalla. Toista toimenpidettä, kunnes olet saanut haluamasi valkoisen tuloksen.

MIDSOLE SEALER on tennarin pohjan suojausaine. Suoja-aine estää likaa tarttumasta ja pitää pohjan pidempään valkoisena. Suoja-aine helpottaa pohjien puhdistusta.
Levitä Sealer pohjan reunoihin pakkauksen sienipäällä, hiero, anna kuivua. Pohjanreunat ovat nyt suojattu! Tärkeää: Älä koske kengän muihin materiaaleihin! Pese pesusieni käytön jälkeen ja sulje tuote huolellisesti.

Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 0.25 kg
Mitat 14.5 × 10 × 4 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Collonil Carbon Midsole Kit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...