fbpx

Palvelut

TUOTEPALVELUT

Palvelumme ovat tarkoitettu kaikille omien tuotteiden huollosta ja hoidosta kiinnostuneille ihmisille. Viemme tuotteidesi arvon astetta korkeammalle.

Korjaustyöt

Korjaustöiden tavoite on saada sinun tuotteesi jälleen toimivaksi. Pyrimme säilyttämään alkuperäisen ulkonäön mahdollisuuksien mukaan. Jokainen korjaustyö suunnitellaan yksilöllisesti paikan päällä, käyttäen laadukkaita materiaaleja.

Muutostyöt

Muutostöillä pystymme tekemään tuotteestasi toimivamman ja yksilöllisemmän. Tuotteet räätälöidään sinun makusi ja mittojen mukaan.

Nahan puhdistus – ja huolto työt

Laadukas tuote on laadukas juuri siksi, että tuotteet ovat uudistettavissa huollon ja hoidon avulla. Huollamme nahkatuotteet; Kengät, laukut ja nahka-asusteet sekä entisöinnit.

Palveluillamme on tarkoitus luoda jo olemassa olevista tuotteista pitkäikäisempiä ja käyttötarkoitukseltaan käytännöllisempiä.

Palvelumme ovat yksityis- ja yrityspuolelle.

Teemme yrityksille, seuroille ja yhdistyksille räätälöityjä ratkaisuja. Toteutamme eri työvaiheita, ja kokonaisuuksia. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää yhteistyön mahdollisuuksista.

Kauppiaat: Meillä onnistuu reklamaatiokorjaukset jalkineisiin, laukkuihin ja nahka-asusteisiin.

UUDET PALVELUT

Etäpalvelu
Rohkeasti yhteyttä omien rakkaiden tuotteiden korjaus ja huolto kysymyksissä. Videot ja kuvat tuotteista voi laittaa meidän sähköpostiin posti@mansensuutari.fi tai WhatsAppilla 050 5772953

Verkkokauppa
Kauppa löytyy sivun yläreunasta, Tervetuloa ostoksille! Ohjevideoista vinkkiä tuotteiden huoltoon ja hoitoon