Tietoa meistä

mansen suutari

Mansen suutarin historia alkaa ennen yrityksen virallista perustamista. Auli ja Tuija tapasivat aloittaessaan suutariopinnot Tampereella vuonna 2003. Kolmen vuoden opintojen jälkeen molemmat työskentelivät hetken aikaa kaupan alalla muissa töissä, mutta kun kävi ilmi, että Tuijan entinen harjoittelupaikka tuli myyntiin, oli selvää, että yhdessä alkaisimme yrittäjiksi. Emme ole yksinyrittäjiä, van kaksin yrittäjiä.

Mansen suutari avasi ovensa elokuussa 2007 ja siitä tähän päivään asti ovat suutarittaret suurella ylpeydellä ja ammattitaidolla ammattia harjoittaneet.

Mansen suutarin ensimmäisenä ajatuksena oli: Korjaamme vanhaa, teemme uutta. Ajatus on jalostunut vuosien kuluessa, ja olemme laajentaneet ammattitaitoamme myös tuotteiden muokkaukseen, jolloin tuotteiden ei tarvitse olla vanhoja, niitä suutariin tuotaessa. Palvelumme on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat huoltoa, korjausta tai muuta muokkausta omiin hyväksi havaittuihin tuotteisiinsa.

Mansen suutarin tärkeimmät laaduntekijät ovat hyvä asiakaspalvelu, osaavat kädet ja rento luovuus

Auli on täysin hurahtanut nahan viimeistelyyn ja kiillotukseen.  Vahvinta osaamistani ovat kenkien pohjaustyöt. Pidän pohjien rakentelua suurena palapelinä, jossa viimepelissä saa itse valmistaa palapelien osat.  Täydellinen peli. Tärkein työkoneeni on vihreä putsi eli hiomakone, jonka tilasimme mittatilauksella Saksata juuri meidän tarpeita varten. Kuulosuojantein alla, milli kerrallaan, on minun työpäivän tahti.

Tuijan silmät kiiluvat nahkavarastoissa. Vahvinta osaamistani ovat suuret muokkausprojektit, joissa muokataan esimerkiksi mp-asut asiakkaan mukaisesti tai vaikka uusitaan kaikki nahkakappaleet LuisVuitton laukusta. Tärkein työkoneeni on suutareiden erikoisompelukone nimeltä silinteri. Tällä seisontamallisella ompelukoneella voi ommella eteen ja taaksepäin ja sivuun ja viistoon, suoraan tai siksakkia, miten työtä tallan alla pyöritellä osaa.

Otamme työmme vakavasti, mutta hymyillen

Kiittäen ja kumartaen

Suutarimestari Auli      ja           Suutarimestari Tuija