Palvelut

Palvelumme ovat tarkoitettu kaikille omien tuotteiden huollosta ja hoidosta kiinnostuneille ihmisille. Viemme tuotteidesi arvon astetta korkeammalle.

Korjaustyöt

Korjaustöiden tavoite on saada sinun tuotteesi jälleen toimivaksi. Pyrimme säilyttämään alkuperäisen ulkonäön mahdollisuuksien mukaan. Jokainen korjaustyö suunnitellaan yksilöllisesti paikan päällä, käyttäen laadukkaita materiaaleja.

Muutostyöt

Muutostöillä pystymme tekemään tuotteestasi toimivamman ja yksilöllisemmän. Tuotteet räätälöidään sinun makusi ja mittojen mukaan.

Nahan puhdistus – ja huolto työt

Laadukas tuote on laadukas juuri siksi, että tuotteet ovat uudistettavissa huollon ja hoidon avulla. Huollamme nahkatuotteet; Kengät, laukut ja nahka-asusteet sekä entisöinnit.

Palveluillamme on tarkoitus luoda jo olemassa olevista tuotteista pitkäikäisempiä ja käyttötarkoitukseltaan käytännöllisempiä.

Muut palvelut

Avainpalvelut

Meillä teetettävissä kopiot kotiavaimista: classic -, ura- ja edge avaimet

Palvelumme ovat yksityis- ja yrityspuolelle.

Teemme yrityksille, seuroille ja yhdistyksille räätälöityjä ratkaisuja. Toteutamme eri työvaiheita, ja kokonaisuuksia. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää yhteistyön mahdollisuuksista.

Kauppiaat: Meillä onnistuu reklamaatiokorjaukset jalkineisiin, laukkuihin ja nahka-asusteisiin.